Grupul argeșean Fildas-Catena – premiat la Gala Capital Companii de Elită 2024

de | 11.10.2024 07:45 | Economic, Din ediția tipărită, Județean

Grupul Fildas-Catena a fost unul dintre marii câștigători ai ediției din acest an a Galei Capital Companii de Elită, unde a primit Trofeul pentru consolidarea statutului de lider în sectorul distribuției și retailului farma din România. Distincția recunoaște performanțele solide ale grupului și contribuția sa constantă la creșterea standardelor în domeniul sănătății, dar și implicarea în campaniile de responsabilitate socială.

Premiul a fost ridicat de Alina Marinescu, director general Catena, și Daniel Marin, director general Fildas Trading. În discursul său, Alina Marinescu a subliniat importanța acestui premiu pentru echipa Fildas-Catena.

Vă mulțumim pentru acest premiu, care confirmă încă o dată valoarea brandului nostru 100% românesc, dar și aportul Fildas-Catena în creșterea standardelor în domeniul farma și al sănătății. Acest lucru nu era posibil fără aportul colegilor noștri, atât al celor din Fildas, cât al celor din Catena, cărora le mulțumim pentru activitatea de zi cu zi și pentru devotament”, a declarat Alina Marinescu pe scena Galei.

Gala Capital Companii de Elită este unul dintre evenimentele de tradiție și recompensează performanțele companiilor care au contribuit la dezvoltarea economiei din România.

În 2023, Fildas-Catena și-a consolidat poziția de lider pe piața farmaceutică din România. Fildas Trading a înregistrat o cifră de afaceri de 6,902 miliarde lei, iar profitul net al grupului a ajuns la 320 milioane lei. Farmaciile Catena au avut o cifră de afaceri de 7,135 miliarde lei și un profit net de 359 milioane lei, confirmând evoluția pozitivă a grupului și capacitatea acestuia de a-și menține performanțele în sectorul farma. Grupul Fildas-Catena îşi are bună parte din afaceri la Piteşti, Fildas Trading fiind una din cele mai mari companii din  Argeş.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

AFACERILE ARGEȘULUI (IV). Fildas Trading a devenit lider naţional în comerţul farma

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Marinescu | Argeș | Capital | Catena | Fildas | Fildas Trading

Ultimele articole