Vești bune! Ecograf 3D pentru secția Obstetrică Ginecologie de la SJU Pitești

de | 10.10.2024 16:18 | Administrație, Importante, Județean, Pitești

Vești bune transmise de Consiliul Judetean Argeș! Acesta continuă să investească în sănătate și anunță faptul că secția Obstetrică Ginecologie de la Spitalul Județean de Urgență Pitești a fost dotată de curând cu un Ecograf 3D.
Valorea acestei investiții se ridică la 156.000 lei.
Trebuie subliniat faptul că acest aparat este primul ecograf 3D pe care îl deține Secția Obstetrică Ginecologie.
Având în vedere că Secția Obstetrică Ginecologie a Spitalului Județean de Urgență Piteşti deservește paciente din întregul județ, pentru noi este foarte important acest ecograf 3D, primul cu care am fost dotați până acum, pentru că ne ajută să obținem imagini clare și de precizie în diagnosticare. Pentru doamnele care apelează la serviciile noastre medicale înseamnă un mare beneficiu pentru că ajută la depistarea ecografică a unor eventuale malformații din timpul sarcinii.” , a precizat dr. Marcel Buzatu, șeful secției Obstetrică Ginecologie SJU Pitești.
Dr Buzatu ginecologie SJU Pitești

Foto: CJ Argeș

Obiectivul nostru rămâne acela de a sprijini unitățile sanitare pe care le avem în administrare pentru a oferi servicii medicale de calitate. Acest ecograf 3D este important în activitatea medicală a secției de specialitate și în curând vor mai sosi și alte aparate medicale performante la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Suntem conștienți că, pe lângă îmbunătățirea condițiilor pentru pacienții argeșeni, este nevoie de tehnologie modernă pentru a crește calitatea actului medical.” a transmis Ion Mînzînă, președinte Consiliul Județean Argeș.
Dr Buzatu ginecologie SJU Pitești

Foto: CJ Argeș

Continuăm să aducem aparatură performantă la Spitalul Județean de Urgență Pitești și nu pot decât să mă bucur că putem anunța pacientele din județul Argeș că vor putea beneficia acum de consultații cu un ecograf 3D la secția noastră de Obstetrică Ginecologie. Este o investiție care vine în sprijinul colegilor mei medici, dar și în sprijinul viitoarelor mămici. Mulțumesc conducerii Consiliului Județean Argeş și pentru această investiție și pentru că este alături de Spitalul Județean de Urgenţă Piteşti în eforturile noastre de a crește calitatea serviciilor medicale pe care le oferim argeșenilor.”, a declarat Adrian Dumbravă, manager Spitalul Județean de Urgență Pitești.
Amintim pe această cale faptul că anul trecut, în 2023, Secția Obstetrică Ginecologie a Spitalului Județean de Urgenţă Piteşti a înregistrat aproximativ 1300 de nașteri.
SJU Pitești

Foto: Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Marcel Buzatu | Pitești | Spitalul Județean de Urgență Pitești

Ultimele articole