IGSU a lansat un concurs super interesant pentru cei care își doresc o comunitate sigură

de | 11.10.2024 11:00 | Județean, Administrație, Lifestyle

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a lansat un concurs super interesant pentru cei care își doresc o comunitate sigură.

Cetățenii sunt invitați în perioada 11-13 octombrie, cu ocazia Zilei Internaționale pentru Reducerea Riscurilor de Dezastre, să participe la concursul dedicat tinerei generații, pentru a fi unul dintre câștigătorii premiilor puse în joc.

Așadar, dacă ai între 14 și 25 de ani, vrei să îți testezi cunoștințele despre măsurile pe care trebuie sa le iei în diferite situații de urgență și să contribui la consolidarea climatului de siguranță, intră și completează unul dintre formularele pentru cele două categorii de vârstă:

Nu uta să consulți Regulamentul de concurs pentru a afla detaliile și condițiile de participare, accesând următorul link: https://igsu.ro/Media/Stire/5188

„Înscrie-te acum și fii parte dintr-o Românie Rezilientă!”, transmit reprezentanții IGSU.

 

Video: IGSU

Foto: captura video

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Incendiu izbucnit la un apartament din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: