50 de ani de iubire sărbătoriți pe Transfăgărășan! Povestea emoționantă a unui cuplu din Londra

de | 11.10.2024 22:49 | Național, Lifestyle

Denise și Michael Spelman, un cuplu din Londra, au sărbătorit cu multă emoție 50 de ani de căsătorie pe unul dintre cele mai frumoase drumuri din lume, Transfăgărășan.

Potrivit Turnul Sfatului, ghidul de turism Nicoleta Ocneriu a fost cea care i-a îndrumat marți, 08 octombrie, în călătoria lor și cea care le-a făcut publică povestea.

Această călătorie a fost specială, deoarece acum cinci decenii, când au venit în România pentru luna de miere, acest drum celebru era încă în construcție, iar visul lor de a-l străbate a fost imposibil.

În luna de miere, cei doi au explorat frumusețile Dunării și ale Sighișoarei, dar visul de a străbate Transfăgărășanul a rămas mereu în sufletele lor.

Ei aveau notat într-o carte de ghid că Transfăgărășanul nu va fi deschis publicului, dar au venit chiar și așa pentru că și-au dorit foarte mult. S-au dus la acele momente la Dunăre, la Sighișoara. Au ales la acele vremuri România pentru că era un loc necunoscut încă, în care ajungeai destul de greu”, a spus Nicoleta Ocneriu pentru Turnul Sfatului.

michael si denise vizita transfagarasan1 xfru - 50 de ani de iubire sărbătoriți pe Transfăgărășan! Povestea emoționantă a unui cuplu din Londra michael si denise vizita transfagarasan2 nxxn - 50 de ani de iubire sărbătoriți pe Transfăgărășan! Povestea emoționantă a unui cuplu din Londra

Acum, după 50 de ani, Michael, în vârstă de 84 de ani, și soția sa, Denise, în vârstă de 75 de ani, au reușit în sfârșit să își îndeplinească dorința, savurând fiecare moment pe acest drum spectaculos, înconjurați de peisaje montane uimitoare.

michael si denise vizita transfagarasan6 - 50 de ani de iubire sărbătoriți pe Transfăgărășan! Povestea emoționantă a unui cuplu din Londra

A fost un moment extraordinar, m-am emoționat, nu am putut să mă abțin să nu postez pozele cu ei până la finalul turului. Au venit în patru octombrie în Sibiu, mi-au luat numărul dintr-un book guide care m-a recomandat, iar ieri am avut întâlnirea cu ei. Au fost foarte fericiți, glumeau, erau atenți, iubitori, se țineau de mână”, a concluzionat ghidul celor doi

Denise și Michael ne reamintesc că dragostea adevărată nu cunoaște limite și că visurile pot deveni realitate, chiar și după jumătate de secol.

Reamintim că pe 20 septembrie s-au împlinit 50 de ani de la darea în folosință a acestui drum legendar, care continuă să fascineze și să inspire generații întregi de turiști și iubitori de aventură.

Foto: Turnul Sfatului

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Alertă de securitate emisă de Ambasada SUA la Bucureşti

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Londra | Sibiu | Sighișoara | Transfăgărășan

Ultimele articole