Mircea Geoană și-a lansat „Angajamentul pentru România”

de | 12.10.2024 09:25 | Național, Lifestyle

Mircea Geoană și-a lansat oferta politică intitulată „Angajamentul pentru România: schimbarea adevărată pentru un deceniu al renașterii naționale”.

În cadrul evenimentului de lansare Geoană a discutat despre motivele revenirii sale în competiția electorală și a promis un nou model politic.

Nu am crezut nici măcar eu, un om care a trecut prin viaţă şi a înfruntat duşmani politici, adversari politici şi a cunoscut şi victorie, şi eşec, că voi vedea vreodată o dezlănţuire de dezinformare, de compromitere (…) de încercare de linşaj public de afară de la ruşi, de la oligarhi şi, da, pe picior de egalitate de la partidele actuale. Şi până la urmă, dacă ei spun că nu am nicio şansă, spuneau că nu strângem semnături, vin cu sondaje măsluite, de ce atâta învolburare împotriva candidaturii mele şi a candidaturii noastre? Păi, nu reprezentăm niciun pericol pentru dânşii, nu?”, a punctat Mircea Geoană, la lansarea ofertei sale politice.

Fostul secretar adjunct al NATO a arătat în discursul său că susţine meritocraţia, depolitizarea şi promovarea performanţei în sectorul public. Totodată, acesta s-a arătat îngrijorat de situaţia economică și a pledat pentru predictibilitate în modul în care sunt cheltuiţi banii de la buget. Candidatul independent propune declararea sistemelor de educaţie şi de sănătate urgenţe naţionale.

Material realizat de Iulia Bădulescu

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alertă de securitate emisă de Ambasada SUA la Bucureşti

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: NATO | Vedea