Piteșteanul Randi – cercetat penal după ce a fost prins de polițiști drogat la volan

de | 13.10.2024 11:25 | Național, Eveniment, Importante, Lifestyle

Cunoscutul artist Randi este cercetat într-un dosar penal pentru conducerea sub influența substanțelor interzise.

Piteșteanul a fost oprit de către polițiști în timp ce conducea pe D.N.1, în zona localității Săftica, în luna februarie a acestui an.

La acel moment Randi a refuzat să se supună testării cu aparatul drugtest, fiind condus la o unitate spitalicească, unde i-au fost prelevate probe biologice.

La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, pe D.N. 1, în zona localității Săftica, căruia i-au solicitat să se supună testării cu aparatul drugtest, însă acesta a refuzat.

 

Persoana în cauză a fost condusă la o unitate spitalicească, unde i-au fost prelevate probe biologice, pentru stabilirea eventualei prezențe în organism a substanțelor psihoactive”, transmite Poliția.

Buletinul de Analiză Toxicologică transmis de I.N.M.L., a confirmat prezența în organism a unor substanțe psihoactive.

Rezultatele analizelor de sânge confirmă prezența a două substanțe în organism: cocaină și canabis.

Cercetările în acest caz continuă, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

În cauză a fost întocmit dosar de urmărire penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

 

Facem precizarea că, pe parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Randi

Sursa foto: Europa FM

Andrei Ștefan Ropcea cunoscut sub numele de scenă Randi, este un cântăreț și producător muzical român.

Acesta s-a născut la Pitești la data de

Culmile succesului le-a cunoscut alături de Marius Moga cu trupa Morandi, fiind unul dintre cei mai longevivi artiști de pe piața muzicală românească. Acesta a acumulat o mulțime de premii naționale și internationale în calitate de solist al trupei, de-a lungul anilor.

Din anul 2011, Randi a debutat în cariera solo și și-a deschis propria casă de discuri, Famous Production.

 

Foto: Facebook Randi

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Gentea: ”Suntem mândri că orașul nostru găzduiește Romanian Dance Fest”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dinu Lipatti | Ilfov | Pitești | Randi