Două medalii de aur la AJP Transilvania. Urmează Jocurile Latino Americane din Columbia

de | 13.10.2024 15:05 | Pitești, Lifestyle

Polițistul piteștean de penitenciare Mihai Buidan își continuă drumul către succes cu aceeași pasiune care l-a adus pe culmile performanței. Recent, la AJP Transilvania, a obținut două medalii de aur, demonstrând nu doar abilitățile sale în sport, ci și angajamentul față de tinerii pe care îi inspiră. Cu ochii pe următoarea destinație, Jocurile Latino Americane din Columbia, Mihai Buidan își propune să lase o amprentă puternică pentru România.

”Câștigă fiecare zi cu aceeași pasiune cu care lupți pentru visul tău. Următoarea destinație Columbia! JOCURILE LATINO AMERICANE!”, cu acest gând își începe postarea publicată pe pagina de Facebook, piteșteanul Mihai Buidan. Sâmbătă, la AJP Transilvania, piteșteanul a câștigat două medalii de aur la categoriile black professional -94kg, Gi si NoGi.

”Îi am alături de mine pe doi oameni care au fost cu mine încă din prima zi, iar împreună construim viitorul prin copiii noștri. De ce lupt? Lupt pentru ca acești copii să vadă în mine un exemplu de perseverență, disciplină și pasiune. Vreau să le transmit nu doar tehnica unui sport, ci și valorile care îi vor forma ca oameni puternici și încrezători în forțele lor.

Mulțumesc colegilor mei pentru sprijin, elevilor mei pentru energia și bucuria de a crește împreună, și tuturor celor care au încredere în mine! Nu în ultimul rând, îi mulțumesc soției mele pentru răbdarea, susținerea necondiționată și iubirea pe care mi-o oferă, zi de zi.

În noiembrie mă pregătesc pentru Jocurile Latino Americane din Columbia, unde vreau să scriu istorie pentru România!”, precizează acesta în finalul postării publicate pe pagina de Facebook.

Sursă foto: FB Mihai Buidan.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bărbat de 54 de ani reținut și arestat pentru tâlhărie! Victima a fost chiar sora lui

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: AUR | Mihai Buidan