Mai mulți agenți economici din Curtea de Argeș amendați

de | 13.10.2024 19:00 | Curtea de Argeș, Eveniment

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, împreună cu polițiști Serviciului de Investigarea Criminalității Econiomice Argeș, au efectuat în seara zilei de 12 octombrie, verificări la mai multe localuri din Curtea de Argeș, unul dintre obiectivele urmărite fiind respectarea normelor de comerț.

Au fost constatate în urma verificărilor nereguli la patru dintre locațiile verificate, unde s-a stabilit că reprezentanții agenților economici au încasat sume de bani fără emiterea de documente fiscale, sumele nejustificate fiind cuprinse între 113 și 1.827 de lei, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

Reprezentanții celor patru agenți economici au fost sancționați cu amenzi în valoare totală de 45.000 de lei, conform OUG 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electonice fiscale, fiind aplicată măsura complementară de confiscare a sumelor nejustificate.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un bărbat a murit după ce a participat la maraton

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: