La European Police & Fire Games. Felix Drăgut își menține titlul de campion european

de | 14.10.2024 10:28 | Județean, Lifestyle

Cei de la Penitenciarul Mioveni au un nou motiv de mândrie, avându-l în rândurile lor pe Drăguț Felix, un adevărat campion european. La competiția European Police & Fire Games desfășurată în Braga, Portugalia, Felix Drăguț a demonstrat din nou excelență în domeniul sportului, obținând titlul de CAMPION EUROPEAN la Brazilian jiu-jitsu, categoria 77 kg. Această reușită vine după ce la ediția de anul trecut a acestei competiții, polițistul argeșean de penitenciare Ionuț Felix Drăguț și-a adjudecat două medalii de aur la proba de jiu-jitzu categoria -77kg Gi & No-Gi. Cu siguranță, performanțele sale remarcabile nu se opresc aici, deoarece este pregătit să concureze și la kickboxing în săptămânile următoare.

Sursă foto: FB Penitenciarul Mioveni.

”Spania | Torrevieja // Astana | Kazahstan // Braga | Portugalia – acestea sunt doar câteva dintre competițiile la care colegul nostru, Drăguț Felix, menține tradiția de a fi un CAMPION EUROPEAN.

În aceste zile, la Braga, în Portugalia, la competiția European Police & Fire Games, colegul nostru, Drăguț Felix, este desemnat din nou CAMPION EUROPEAN la proba de Brazilian jiu-jitsu, categoria 77 kg”, au transmis cei de la Penitenciarul Mioveni în postarea publicată pe pagina de Facebook.

Urmează o competiție de kickboxing

Sursă foto: FB Penitenciarul Mioveni.

”CAMPIONUL NOSTRU EUROPEAN este înscris și la un alt sport: kickboxing.

Competiția de kickboxing urmează să aibă loc în perioada 15-17 octombrie și suntem convinși că va face o figură frumoasă și acolo.

Îl apreciem, îl felicităm și îi mulțumim pentru modul profesionist în care ne-a reprezentat.

Îi ținem pumnii și suntem convinși că va continua să obțină rezultate remarcabile.

Pentru noi, el este o sursă de inspirație, o dovadă de profesionalism și un om de o reală motivație.

Pagină cu pagină, scriem propria noastră poveste, iar mesajul de astăzi (n.r. – duminică) este despre campionul nostru”, au mai punctat cei de la Pentitenciarul Mioveni în informarea publicată pe pagina de Facebook.

Sursă foto: FB Penitenciarul Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

România, pe podium! Echipa de floretă cadete a câștigat medalia de aur la competiția de la Samorin

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | AUR | Mioveni | Penitenciarul Mioveni | Portugalia | Spania