Cristian Gentea: ”Voi propune ca maestrul Gheorghe Zamfir să devină cetățean de onoare al Piteștiului”

de | 15.10.2024 09:45 | Pitești, Administrație

Primarul Cristian Gentea a anunțat că se apropie finalizarea reabilitării Teatrului de Vară din Ștrand, un proiect remarcabil care va fi gata în următoarele două săptămâni, cu o lună înainte de termenul stabilit. Edilul spuen că în cadrul ședinței de joi a Consiliului Local Pitești, va propune ca maestrul Gheorghe Zamfir să primească titlul de cetățean de onoare al orașului, iar Teatrul de Vară să poarte numele său. Inaugurarea va avea loc în luna noiembrie, unde cetățenii se vor bucura de un concert special al Orchestrei Simfonice a Filarmonicii Pitești, împreună cu invitați de seamă.

Sursăî foto: FB Cristian Gentea. Sursăî foto: FB Cristian Gentea.

”Ne apropiem de finalul reabilitării și modernizării Teatrului de Vară din Ștrand, un obiectiv spectaculos pe care îl vom avea gata în următoarele două săptămâni, cu o lună chiar înainte de termenul final din contract.

Mai mult, joi, în cadrul ședinței Consiliului Local Pitești voi propune ca maestrul Gheorghe Zamfir să devină cetățean de onoare al Piteștiului, iar Teatrul de Vară din Ștrand să îi poarte numele.

Iar apoi, la inaugurare, ne vom bucura împreună alături de maestrul Zamfir, Orchestra Simfonică a Filarmonicii Pitești și alți invitați speciali, în startul lunii noiembrie”, a transmis primarul Piteștiului, Cristian Gentea, pe pagina de Facebook.

Sursă foto: FB Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetoanline.ro:

Îmbunătățiri în circulația din Pitești: 31 de propuneri analizate în ultima ședință a Comisiei de circulație!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Pitești