S-a făcut frig afară! De miercuri, Termo Calor Confort va începe furnizarea căldurii

de | 15.10.2024 14:58 | Pitești, Administrație

TERMO CALOR CONFORT S.A. anunță că, începând de miercuri, 16 octombrie, va începe furnizarea agentului termic necesar pentru încălzirea locuințelor. Această măsură este în conformitate cu reglementările legale în vigoare și are scopul de a asigura confortul locatarilor pe durata sezonului rece. Echipele de intervenție ale companiei sunt pregătite să intervină rapid pentru a menține un sistem de încălzire eficient și funcțional. Cetățenii sunt încurajați să contacteze dispeceratul pentru orice informații suplimentare sau pentru a raporta eventuale probleme.

De miercuri, 16 octombrie 2024, TERMO CALOR CONFORT S.A. va furniza agentul termic pentru încălzirea locuințelor, conform prevederilor legale în vigoare. Pentru a asigura o funcționare optimă a sistemului de încălzire, dispeceratul TERMO CALOR CONFORT S.A. și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru a rezolva eventuale probleme și a menține parametrii corespunzători de funcționare. ”Pentru informații suplimentare sau sesizări, vă rugăm să contactați dispeceratul la numerele de telefon 0729 980 382 / 0729 980 383”, transmit reprezentanții administrației locale din Pitești în informarea publicată pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Societatea Apă Canal transmite: „Canalizarea nu este cos de gunoi!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești | Termo Calor Confort