Substanţe dopante, găsite de poliţiştii de frontieră într-o autoutilitară condusă de un bulgar

de | 16.10.2024 17:26 | Național, Eveniment

Peste 350 de cutii cu substanţe dopante de mare risc au fost descoperite de poliţiştii de la punctul de trecere a frontierei a Frontierei Negru Vodă într-o autoutilitară condusă de un cetățean bulgar.

Potrivit Poliției de Frontieră Română, ieri, 15 octombrie, bulgarul de 43 de ani, care voia să intre în țară, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă pentru control.

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, sub o pătură, o cutie de carton în care se aflau 354 cutii ce păreau a fi medicamente, fără alte documente de însoțire.

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat faptul că în conținutul acestora se află substanțe dopante.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Mangalia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de introducerea în țară a substanțelor dopante cu grad mare de risc, fără autorizație emisă de autoritățile competente, substanțele urmând a fi expertizate.”, transmite Poliția de Frontieră Română

Sursă foto: Poliția de Frontieră Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș. Atenție în trafic! Sunt anunțate transporturi agabaritice

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole