O fată de 14 ani s-a aruncat de la etajul 2 din cauza unui coșmar

de | 16.10.2024 19:00 | Național, Eveniment

O fată de doar 14 ani din Prahova a trecut prin momente dramatice în noaptea de 13 octombrie 2024. În timp ce dormea, a avut un coșmar în care visa că este urmărită, iar la trezire, panicată, s-a aruncat pe geam de la etajul 2 al blocului în care locuia, crezând că se salvează, transmite observatornews.ro

A căzut de la o înălțime de aproape șase metri.

Incidentul a avut loc în jurul orei 4 dimineața, iar în cameră se afla și sora ei mai mică, în vârstă de șase ani.

Polițiștii Secției nr. 3 Ploiești au fost sesizați de mama fetei și s-au deplasat imediat la fața locului.

Din fericire, fata a scăpat cu viață dar s-a ales cu mai multe răni. Ea a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii fac acum cercetări și urmează să stabilească exact cum s-a produs incidentul.

Polițiștii Secției nr. 3 de Poliție Ploiești au fost sesizați, la data de 13 octombrie 2024, în jurul orei 04.00, de către o femeie din Municipiul Ploiești cu privire la faptul că fiica sa s-ar fi aruncat de la etajul 2 al blocului în care locuiesc. În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde a fost găsită o minoră de 14 ani, care a suferit mai multe răni în urma incidentului.

Tânăra fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au declarat autoritățile.

Foto descriptiv: Shutterstock

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Sute de amenzi date de polițiștii argeșeni în doar 24 de ore

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ploiești | Prahova