Dovleci cu suflet pentru o faptă bună! Sâmbătă, la Argeș Mall!

de | 16.10.2024 22:52 | Județean, Lifestyle

Argeșenii au ocazia să-și decoreze casa sau biroul pentru Halloween și, totodată, să susțină o cauză nobilă. Cum? Sâmbătă, la Argeș Mall, vă așteaptă dovleci deja sculptați și pictați, pregătiți de copiii din Interact și RotaKids, cu sprijinul clubului Rotary.

40a4488e 2a49 4b99 9ce5 0c5476e0aebb - Dovleci cu suflet pentru o faptă bună! Sâmbătă, la Argeș Mall! 303e8757 c98b 4dbe 9d01 034a063b4b91 - Dovleci cu suflet pentru o faptă bună! Sâmbătă, la Argeș Mall! e25ab810 7d20 4bc1 8070 1bacfba1c12b - Dovleci cu suflet pentru o faptă bună! Sâmbătă, la Argeș Mall!

Acești dovleci unici au fost creați pentru a strânge fonduri destinate achiziționării de vaccinuri împotriva poliomielitei, o boală care, deși părea eradicată, a reapărut în unele zone din lume, inclusiv din cauza conflictului din Ucraina. Soluția este simplă: vaccinarea, însă multe comunități nu au acces la acest tratament vital. Copiii din Argeș și-au unit forțele pentru a susține această cauză, contribuind cu talentul și munca lor la colectarea donațiilor.

e96c0ea2 88f2 4803 8919 ec6fbe441acc - Dovleci cu suflet pentru o faptă bună! Sâmbătă, la Argeș Mall! a3a22dcf 931b 4e65 9eb3 24e0bf8ae774 - Dovleci cu suflet pentru o faptă bună! Sâmbătă, la Argeș Mall!

Oricine poate participa la acest gest de binefacere! Cu o donație minimă de 30 de lei, pleci acasă cu un dovleac frumos sculptat și pictat, simbolizând nu doar decorul de Halloween, ci și o contribuție la salvarea vieților prin vaccinare.

DovLEACUL te așteaptă la Argeș Mall!

Mulți copii și tineri din Argeș au făcut front comun și și-au unit eforturile într-o cauză frumoasă: ”DovLEAC pentru POLIO!”.

Pe 19 octombrie, între orele 10:00 și 18:00, mergi la Argeș Mall și alătură-te și tu demersului de susținere a luptei împotriva poliomielitei.

Fiecare donație va contribui la achiziționarea de vaccinuri vitale pentru comunitățile afectate de poliomielită, iar dovlecii decorați de copii vor aduce un strop de bucurie și culoare în casele celor care se implică în această cauză

cba2a3a5 83cd 493e 8b98 d753632a4c2d - Dovleci cu suflet pentru o faptă bună! Sâmbătă, la Argeș Mall!

Acest proiect, susținut de cluburile Rotary din întreaga lume, aduce împreună comunitatea pentru a lupta împotriva poliomielitei. Într-o acțiune caritabilă și de susținere a celor care au nevoie de ajutor, membrii cluburile Rotary s-au unit într-un scop comun: vor să strângă cât mai mulți bani pentru achiziționarea vaccinurilor împotriva poliomielitei pentru cât mai mulți copii.

 Adu-ți și copiii! Alți dovleci își așteaptă micii artiști!

Nu doar dovlecii pregătiți de copiii din RotaKids și Interact vor fi la dispoziția vizitatorilor, ci și dovleci care așteaptă să fie decorați de micii artiști prezenți. Cei mici își pot sculpta și picta dovlecii, iar părinții pot contribui cu donații, sprijinind astfel lupta împotriva poliomielitei.

Te așteptăm să te alături acestui demers frumos, în care fiecare dovleac și fiecare donație contează pentru o lume fără poliomielită!

De asemenea, cei mici se vor bucura și de ateliere de face-painting.

Așadar, mergi la Argeș Mall și alătură-te acestui demers caritabil, contribuind la combaterea poliomielitei și aducând bucurie atât celor dragi, cât și celor aflați în nevoie!

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tradiţii, folclor autentic şi răsfăţ gastronomic la Festivalul Toamnei de la Școala Gimnazială „Alexandru Davila” Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Argeș Mall | Ucraina