Elevii, părinții și profesorii celebrează tradiţia, folclorul şi deliciile gastronomice la Festivalul Toamnei de la Școala Gimnazială ”Alexandru Davila”

de | 17.10.2024 12:27 | Pitești, Lifestyle

Într-o atmosferă plină de culoare și arome, Școala Gimnazială „Alexandru Davila” din Pitești invită comunitatea să participe la Festivalul Toamnei, un eveniment ce celebrează bogăția sezonului și tradițiile autentice românești. Mâine, pe 18 octombrie, curtea școlii va deveni un spațiu plin până la refuz de bunătăți de sezon, standuri cu produse artizanale și momente artistice oferite de elevi. Festivalul, organizat cu ocazia aniversării a 50 de ani de la înființarea școlii, promite nu doar gusturi delicioase, ci și susținerea educației locale, cu toate fondurile donate în beneficiul elevilor.

Sursă foto: organizatori.

Școala Gimnazială „Alexandru Davila” Pitești invită toți piteștenii să participe la Festivalul Toamnei, un eveniment dedicat sezonului bogat și plin de culoare, care va avea loc vineri, 18 octombrie, începând cu ora 11:00. Curtea şcolii din strada Făgăraş nr. 10 se transformă într-un loc plin de arome, gusturi și voie bună, cu decoruri tomnatice, mascote simpatice și o avalanșă de struguri, nuci, porumb și dovleci. La standurile expozanților, vizitatorii vor putea găsi o varietate de bunătăți de sezon: de la fructe și legume proaspete, la produse de panificație, conserve de toamnă, prăjituri de casă și alte delicii tradiționale. Atmosfera de sărbătoare va fi completată de momente artistice oferite de elevii școlii, care vor interpreta muzică populară românească, pentru a aduce un plus de bucurie și energie specifică toamnei, într-un veritabil spectacol de folclor autentic. Festivalul este o ocazie excelentă de a sprijini educația. Festivalul face parte din seria evenimentelor organizate cu prilejul împlinirii a 50 de ani de la înființarea Școlii Gimnaziale „Alexandru Davila” Piteşti.

Sursă foto: organizatori.

Citiți, de aseemnea, pe anchetaonline.ro:

Un nou spectacol al ”Toamnei piteștene”!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: elevi | Pitești

Ultimele articole