Șofer din Olt prins de RADAR cu 136 de km/h pe un drum din Argeș

de | 17.10.2024 15:50 | Județean, Eveniment

Polițiștii rutieri au acționat în ultimele 24 de ore împreună cu structurile de ordine publică, în 50 de filtre rutiere.

Aceștia au efectuat un număr de  323 de testări cu aparatele din dotare, pentru detectarea consumului de alcool sau substanțe cu efect psihoactiv iar în urma abaterilor constatate aceștia au aplicat 309 sancțiuni contravenționale, cu o valoare de aproximativ 85.000 de lei.  Au fost reținute de asemenea 13 permise de conducere și retrase 18 certificate de înmatriculare.

Printre persoanele care au rămas fără permis s-a numărat și un tânăr de 25 de ani, din Vișina județul Olt, care a fost prins de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung în timp ce conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Țițești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 136 de km/h (cu 86 peste limita legală).

În urma abaterii constatate șoferul a fost sancționat contravențional, cu amendă de 3300 de lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, findu-i eliberată dovadă fără drept de circulație.

 

Foto descriptiv bihon.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tânăr de 21 de ani din Poiana Lacului prins conducând agresiv în Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 73 | Olt

Ultimele articole