Au încercat să iasă din țară cu autoturismele, deși aveau permisele suspendate

de | 17.10.2024 23:31 | Național, Eveniment

Doi cetățeni români au încercat astăzi să părăsească țara la volanul unor autoturisme, deși aveau permisele de conducere suspendate. Polițiștii de frontieră au descoperit acest lucru în urma verificărilor în bazele de date, iar călătoria celor doi a fost oprită.

Potrivit stirileprotv.ro, cei doi au fost depistați în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, iar acum sunt cercetați penal pentru conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

S-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, doi cetăţeni români, aflaţi la volanul unor autoturisme înmatriculate în România. Cu ocazia controlului de frontieră, pe lângă documentele de călătorie, persoanele au prezentat şi permisele de conducere.

În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că persoanele figurează cu dreptul de a conduce ca fiind suspendat, sens în care le-a fost întreruptă călătoria, acestea fiind conduse la sediul sectorului pentru efectuarea cercetărilor”, a informat Poliţia de Frontieră Arad.

Foto descriptiv Poliția de Frontieră Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Turistă rănită în Munții Făgăraș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Arad | Nădlac

Ultimele articole