Restricții de circulație pe autostrăzile A2 și A6

de | 18.10.2024 10:21 | Național, Eveniment

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, sunt impuse restricții de circulație pe autostrăzile A2 și A6, cu scopul de a asigura desfășurarea în siguranță a lucrărilor de întreținere și modernizare a infrastructurii rutiere.

Astfel, pe autostrada A2, pe sensul București – Constanța, circulația va fi restricționată pe prima bandă la kilometrul 162, în zona localității Cernavodă, județul Constanța. Această restricție va fi valabilă în intervalul orar 10:00-18:00, iar pe a doua bandă se va institui o limită de viteză de 60 km/h. Măsura este necesară pentru montarea unor senzori radar, iar autoritățile încurajează șoferii să respecte cu strictețe semnalizările temporare pentru a evita incidentele rutiere.

De asemenea, pe autostrada A6, sensul Lugoj – Balinț, circulația va fi restricționată până la ora 12:00 pe prima bandă și pe banda de urgență, pe tronsonul kilometric 5+400 metri – 9+394 metri. Aceleași restricții se aplică și pe sensul opus, între kilometrii 7+360 metri și 6+380 metri, în zona localității Coșteiu, județul Timiș. Aceste măsuri sunt impuse pentru a permite efectuarea lucrărilor de reparații și întreținere curentă a părții carosabile.

Autoritățile recomandă tuturor șoferilor să acorde o atenție deosebită semnalizărilor temporare și să adapteze viteza la condițiile de trafic. De asemenea, este esențial să se mențină o distanță corespunzătoare față de vehiculele din față și să se evite orice manevre bruste care ar putea pune în pericol siguranța participanților la trafic.

Foto descriptiv: Politia Romana

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Casa unei familii din Valea Iașului, mistuită de flăcări în apropierea sezonului rece

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Autostrada A2 | București | Centrul INFOTRAFIC | Constanța | Teiu