Echipa PSD, din nou în mijlocul gospodarilor din Lerești!

de | 20.10.2024 16:24 | Rural, Politic

Echipa PSD Argeș continuă să demonstreze angajamentul față de comunitățile locale, fiind din nou prezentă în târgul de la Lerești. Gospodarilor din zonă li s-au prezentat rezultatele concrete ale investițiilor realizate sub conducerea primarului Marian Toader, susținute de parlamentarii PSD și de instituțiile județene. Prezența reprezentanților PSD la eveniment subliniază eforturile continue de a sprijini dezvoltarea economică a zonei și de a promova o guvernare responsabilă care să consolideze legăturile între producători și consumatori.

Echipa PSD Argeș a fost sâmbătă din nou în târgul de la Lerești, acolo unde vin producători și cumpărători din tot Muscelul. ”Investițiile realizate de primarul Marian Toader la Lerești cu sprijinul parlamentarilor PSD Argeș, al Consiliului Județean și al Guvernului Marcel Ciolacu sunt o dovadă a bunei guvernări. Din echipa PSD Argeș prezentă la Lerești au făcut parte deputatul Remus Mihalcea, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, candidatul la Senat Claudiu Ionel Didea, candidații la Camera Deputaților Cătălin Mîndroc și Anca Anne-Marie Stoiculescu, primarul Marian Toader, directorul general adjunct Romsilva Olavi Nițescu, președintele PSD Câmpulung Georgel Madularea, consilieri locali și județeni.

PSD și Marcel Ciolacu – Calea Sigură pentru Lerești, pentru Argeș, pentru România!”, arată cei de la PSD Argeș în informarea publicată pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: FB PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

MMSS: Număr record de job-uri subvenționate de Guvern pentru integrarea șomerilor pe piața muncii!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Camera Deputaților | Lerești | Marcel Ciolacu | Muscelul | Ovidiu Puiu | Remus Mihalcea | Romsilva