Bernadette Szocs și Sofia Polcanova, din nou pe podiumul european la tenis de masă

de | 20.10.2024 18:59 | Național, Eveniment

România a obținut medalia de argint la Campionatele Europene de tenis de masă de la Linz, prin Bernadette Szocs, care a făcut echipă cu austriaca Sofia Polcanova în proba de dublu feminin, transmite Federația Română de Tenis de Masă

Cele două au fost învinse în finală de perechea ceho-slovacă Hana Matelova și Barbora Balazova, cu scorul de 3-2 (11-7, 7-11, 11-9, 7-11, 11-6), la capătul unui meci extrem de disputat.

Cele două sportive au demonstrat din nou forță și coordonare, continuând să rămână în topul continental, după ce au cucerit a doua medalie europeană consecutivă la această probă.

Într-o atmosferă electrizantă în TipsArena Linz, ele au luptat pentru a-și apăra titlul european, dar au fost învinse în finală de perechea Hana Matelova (Cehia) și Barbora Balazova (Slovacia), cu scorul de 3-2. Meciul a fost unul extrem de echilibrat, cele două echipe demonstrând un nivel tehnic ridicat până la ultimele puncte ale finalei.

Bernadette Szocs, singura jucătoare din România care a ajuns între primele opt la acest campionat, adaugă această medalie de argint la palmaresul său impresionant, care cuprinde acum 11 medalii europene, dintre care 6 cu echipa, 3 la dublu mixt și una la dublu feminin.

Sportiva română va mai avea o șansă pentru aur, urmând să joace în finala de simplu astăzi împotriva partenerei sale de dublu, Sofia Polcanova.

Foto: Facebook Federația Română de Tenis de Masă

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Comprimatele cu iodură de potasiu se vor mai găsi încă un an în farmacii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: AUR | Slovacia

Ultimele articole