„Cadou” pentru un șofer care gonea pe A1 cu 210 km/h: amendă de 3.300 de lei și suspendarea permisului pentru 120 de zile

de | 20.10.2024 21:48 | Național, Eveniment

În cursul zilei de astăzi, un șofer a fost surprins de pistolul radar al polițiștilor de la Biroul de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac circulând cu viteza impresionantă de 210 km/h.

Acest comportament imprudent pe drumurile publice a avut consecințe severe.

Poliția Română transmite că, în urma ispravei sale, șoferul s-a ales cu o amendă în valoare de 3.300 de lei și cu permisul reținut pentru 120 de zile.

Autoritățile reamintesc conducătorilor auto importanța respectării limitelor de viteză și a circulației prudente pentru siguranța tuturor participanților la trafic.

În cursul zilei de astăzi, pistolul radar al colegilor de la Biroul de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac a surpins un participant la trafic circulând cu 210km/h.
„Cadoul” din partea colegilor pentru conducătorul auto a fost o amendă, în valoare de 3.300 de lei și suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 120 de zile.
Circulați prudent!”, a scris pe Facebook Poliția Română

Foto: Facebook Poliția Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Trafic oprit pe DN 7! Accident între două autoturisme

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1 | Deva | Nădlac

Ultimele articole