Ambasadorul Franței la București va fi prezent la evenimentul organizat de CCIA Argeș

de | 21.10.2024 09:21 | Județean, Administrație, Din ediția tipărită, Lifestyle

  • Ediția XXIX – Topul Firmelor reunește mediul de afaceri

Joi, 24 octombrie, la Star Plaza, mediul de afaceri se reunește la cea de-a XXIX-a ediție a Topului Firmelor din Argeș, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș. Acesta va avea o însemnătate aparte, dat fiind faptul că pe 30 septembrie s-au împlinit 160 de ani de la înființarea sistemului Camerelor de Comerț din România prin legea semnată în 1864 de către domnitorul Alexandru Ioan Cuza, necesară pentru ca tânărul stat românesc, apărut prin Unirea din 1859, să se înscrie cu drepturi depline printre națiunile europene avansate.

Topul firmelor - Ambasadorul Franței la București va fi prezent la evenimentul organizat de CCIA Argeș

După cum ne-a declarat președintele CCIA Argeș, George Caval, la această ediție sunt așteptați peste 300 de invitați care provin din mediul de afaceri, academic și administrativ al județului Argeș.

Topul Firmelor oferă o radiografie, realizată pe criterii unitare, clare și transparente ale mediului de afaceri din Argeș la acest moment, iar evenimentul reprezintă un cadru perfect pentru socializarea și explorarea de noi oportunități de dezvoltare.

Ca în fiecare an, Topul Firmelor este onorat cu prezența și de personalități marcante de la nivel central. La această ediție au confirmat participarea ambasadorul Franței, Excelența Sa Nicolar Warnery, care va fi însoțit de alți înalți demnitari din cadrul Ambasadei, din departamentul economic, dar și directorul general al Automobile Dacia, Mihai Bordeanu, și directorul Afaceri Interne Dacia Renault, Cristian Nevzoreanu, ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban, secretarul general al CCIR, Ovidiu Silaghi, președintele Curții de Arbitraj Internațional de pe lângă CCI a României, Ștefan Deaconu și secretarul general al Uniunii Naționale a Transportatorilor Rutieri din România, Radu Dinescu.

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

În EXCLUSIVITATE pentru „Ancheta”. Un păgubit argeşean dezvăluie culisele schemei Nordis

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole