Accident grav pe DN 7! Impact violent între o mașină și un TIR

de | 21.10.2024 18:57 | Național, Eveniment

Atenție, șoferi! Dacă plecați la drum pe DN 7 trebuie să vă înarmați cu răbdare, deoarece traficul este blocat în aceste momente din cauza unui accident rutier.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 201+500 metri, în afara localității Brezoi, județul Vâlcea, a avut loc o coliziune între o mașină și un TIR.

În urma impactului violent dintre cele două vehicule, autotrenul s-a poziționat transversal pe axul drumului, blocând deplasarea în ambele direcții,

Potrivit oradesibiu.ro, șoferul autoturismului a rămas încarcerat.  La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și pompierii.

După ce a fost extras dintre fiarele autoturismului, șoferul a fost transportat la spital.

S-au deplasat la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea și Stației de Pompieri Brezoi, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și două autospeciale de descarcerare. Au fost alocate și 2 ambulanțe SAJ. În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un camion, iar în urma impactului a rezultat o victima, încarcerată.  Salvatorii vâlceni au extras cu celeritate persoana încarcerată, pe care au predat-o echipajelor medicale. Pompierii militari vâlceni au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor”, transmit reprezentanții ISU Vâlcea.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Autoritățile estimează că circulația se va relua după ora 19.30.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mai sunt doar câteva zile până la prima vacanță din acest an școlar

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Râmnicu Vâlcea | Sibiu | Vâlcea

Ultimele articole