Sfârșit tragic pentru o șoferiță! A ars de vie după ce mașina în care se afla s-a răsturnat și a luat foc

de | 21.10.2024 19:48 | Național, Eveniment

O femeie în vârstă de 50 de ani și-a pierdut viața astăzi într-un accident de circulație grav, petrecut pe Centura Bacăului, în jurul orei 10:00.

Conform stirileprotv.ro, aceasta ar fi pierdut controlul direcției de mers, iar autoturismul pe care îl conducea s-a izbit de un parapet, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe câmp.

Participanții la trafic au observat accidentul și au oprit pentru a oferi ajutor. La sosirea lor, femeia aflată la volan a strigat după ajutor, însă din păcate, din cauza avariilor severe ale vehiculului, aceștia nu au reușit să o scoată din mașină. În câteva secunde, autoturismul a fost cuprins de flăcări, iar martorii au încercat să stingă incendiul cu extinctoarele pe care le aveau, dar fără succes.

Pompierii au ajuns la fața locului, dar din păcate, nu mai era nimic de făcut, iar victima a fost găsită decedată în interiorul vehiculului, care a ars complet.

Poliția desfășoară o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

Foto: bacau.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Impact violent între o mașină și un TIR pe DN 7! Șoferii au fost răniți

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole