S-a urcat la volan fără permis și băut! Bărbat din Cocu prins la plimbare prin Pitești!

de | 22.10.2024 13:31 | Județean, Eveniment

Polițiștii rutieri argeșeni au acționat în ultimele 24 de ore împreună cu structurile de ordine publică, în 64 de filtre rutiere, fiind efectuate 355 de testări cu aparatele din dotare, pentru detectarea consumului de alcool sau substanțe cu efect psihoactiv.

În urma abaterilor constatate polițiștii rutieri au aplicat 309 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare de aproximativ 70.000 de lei.  Au fost reținute de asemenea 12 permise de conducere și retrase 15 certificate de înmatriculare.

Printre persoanele care au rămas fără permis s-a numărat și un șofer din comuna Cocu care a fost oprit de polițiștii de ordine publică piteșteni la data de 21 octombrie pe strada Târgul din Vale.

Având în vedere că au rezultat indicii că șoferul ar fi consumat băuturi alcoolice, bărbatul a fost testat cu aparatul din dotare rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l, alcool pur în aerul expirat, astfel a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, a rezultat și faptul că acesta figura cu permisul de conducere anulat din anul 2021.

„În cauză au fost întocmite documente procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și conducere sub influența alcoolului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Zeci de percheziții au loc în Argeș! Operațiunea ,,JUPITER” continuă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Cocu | comuna Cocu | Jupiter | Pitești