Dimineața accidentelor în Pitești! Trafic îngreunat

de | 23.10.2024 09:18 | Pitești, Eveniment

Alte două accidente rutiere s-au produs în această dimineață în municipiul Pitești.

Un incident s-a produs la Podul Viilor, fiind vorba despre o tamponare iar în urmă cu puțin timp a avut loc un accident în cartierul Trivale.

accident Podul Viilor accident Trivale trafic

Pentru siguranța în trafic, polițiștii din Argeș recomandă tuturor șoferilor să circule preventiv, să respecte regulile de circulație și să fie atenți la limitele de viteză. Aceste măsuri pot preveni sau limita consecințele unor accidente rutiere.

Viteza excesivă sau neadaptată la condițiile de drum continuă să fie una dintre principalele cauze ale accidentelor grave. Pentru a evita implicarea în astfel de incidente, polițiștii rutieri din Argeș oferă câteva recomandări:

  • Dacă sunteți grăbiți, amintiți-vă că accidentele vă vor face să pierdeți mult mai mult timp decât dacă circulați prudent.
  • Folosiți pedala de accelerație cu moderație și respectați regulile de circulație, pentru a nu pune în pericol viața voastră și a celorlalți participanți la trafic.
  • Evitați distragerile în timpul condusului și nu conduceți dacă sunteți obosiți. De asemenea, nu utilizați telefonul mobil fără dispozitiv „hands-free”.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ARGEȘ. Bărbat de 29 de ani identificat și arestat preventiv pentru tâlhărie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Podul Viilor | Trivale