Cel mai tânăr primar din Argeș a depus jurământul!

de | 23.10.2024 09:37 | Județean, Politic

Marți, primarii Ion Dumitru, Eugeniu Pătru, Ion Marin și Alin Văduva și-au depus jurământul pentru un nou mandat, alături de Eugen Liviu Poșircă, care a început să conducă Vultureștiul. În plus, Ioana Georgescu a intrat în rolul de primar la Călinești ca simbol al noului, dorindu-și să continue proiectele de dezvoltare moștenite de la fostul primar.

”Argeșenii au ales cu inimile deschise să rămână alături de echipa PSD, oferindu-ne încrederea lor pentru a continua munca în folosul comunității la Consiliul Județean Argeș și în 71 de localități din județ”, au puncta cei de la PSD Argeș în infomarea publicată pe pagina de Facebook. Astefl, marți, primarii Ion Dumitru (Albota), Eugeniu Pătru (Pietroșani), Ion Marin (Stoenești) și Alin Văduva (Davidești) au depus jurământul pentru un nou mandat de primar. Iar luni a începu un nou mandat și primarul din Vulturești, Eugen Liviu Poșircă.

Sursă foto: FB PSD Arges

”Au demonstrat în fiecare zi că știu și pot să facă performanță în administrația locală, punând mereu cetățenii pe primul loc.

De asemenea, Ioana Georgescu a pășit cu emoție în primul său mandat la Călinești, cu dorința de a continua proiectele de dezvoltare începute de fostul edil Mihai Georgescu. Este cel mai tânăr primar din Argeș în acest moment!

Vă mulțumim pentru încredere! Împreună vom continua să aducem Argeșul pe primul loc, pentru un viitor mai bun pentru fiecare dintre noi!”, au transmis cei de la PSD Argeș în informarea publicată.

Sursă foto: FB PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cine sunt candidații cu care PSD Argeș vrea să măture din nou județul, la alegerile parlamentare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albota | Argeș | Călinești | Davidești | Ion Dumitru | Mihai Georgescu | Vulturești