Bărbat de 27 de ani reținut și plasat sub control judiciar, în cadrul operațiunii „Jupiter”

de | 23.10.2024 13:45 | Județean, Eveniment, Importante

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, au continuat la data de 21 octombrie cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals informatic ambele în formă continuată, în cadrul operațiunii ,,Jupiter”.

Aceștia au reținut un bărbat de 27 de ani, din comuna Potcoava, județul Olt, în urma probatoriului administrat.

Bărbatul ar fi conceput un mod de operare, prin folosirea de mijloace frauduloase, inducând în eroare persoanele interesate de prestarea de servicii de transport, încasând diferite sume de bani, cu titlu de avans iar ulterior nu și-ar fi executat obligațiile contractuale asumate.

Oamenii legii transmit că valoarea prejudiciului estimat se ridică la suma de aproximativ 47.000 de lei.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, astfel față de acesta s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile iar cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ce spun polițiștii acuzați că au folosit scuturi umane în calea „vampirului” elvețian

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Jupiter | Olt | Pitești | Potcoava

Ultimele articole