Nicu Alifantis vine la Festivalul Național de Muzică Folk TRIVALE FEST

de | 23.10.2024 15:51 | Pitești, Lifestyle

Admnistrația locală din Pitești anunță că Festivalul Național de Muzică Folk TRIVALE FEST 2024 va avea loc sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 18:00, la Filarmonica Pitești. Ajuns la cea de-a VIII-a ediție, evenimentul reunește iubitorii de muzică folk cu un concurs de interpretare și recitaluri de excepție susținute de artiști consacrați.

Sursă foto: FB Primăria Municipiului  Pitești.

Invitat special: Nicu Alifantis, alături de Răzvan Mirică/Gemini, într-un spectacol de neuitat! Va urca pe scenă și Trupa CALEnDAR, iar evenimentul va fi prezentat de Cristi Dumitrașcu, redactor muzical și cantautor.  Nicu Alifantis, un nume emblematic al muzicii românești, va aduce pe scena Filarmonicii Pitești un recital memorabil, marcând 50 de ani de carieră artistică. Biletele sunt disponibile la Centrul Cultural Pitești (Casa Cărții) și online pe www.bilete.ro.  Detalii la numărul de telefon: 0248/219976. TRIVALE FEST 2024, organizat de Primăria Municipiului Pitești și Consiliul Local, prin Centrul Cultural Pitești, își propune să aducă un suflu nou muzicii folk, sprijinind atât consacrarea artiștilor de renume, cât și descoperirea și promovarea noilor talente din acest gen muzical plin de emoție și autenticitate.

Foto dsecriptiv. Sursă foto: FB Primăria Municipiului  Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Trio Jazz&Pop Pitești și solista Viorica Pintilie vineri la Filarmonica Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole