Sărbătorile de iarnă se apropie, iar Hotel Ramada Pitești este pregătit să transforme petrecerea de Crăciun într-un eveniment de neuitat! Cu săli elegante, o atmosferă festivă și meniuri create special pentru toate gusturile, Ramada Pitești este locul ideal pentru petrecerile de final de an, fie că este vorba despre colegii de birou, colaboratori sau parteneri de afaceri.
Echipa Ramada vă pune la dispoziție săli moderne, decoruri de poveste și servicii impecabile. În plus, anul acesta, sunt disponibile șase noi meniuri de Crăciun, create pentru a satisface toate preferințele culinare – de la meniuri tradiționale la opțiuni de post sau vegetariene.
Toate pachetele includ sală aranjată de Crăciun, brad împodobit, cafea și prosecco de întâmpinare, precum și un ospătar la fiecare 40 de persoane.
Pentru cei care doresc un plus de rafinament, există și servicii opționale: barman, hostess, formație muzicală live (Codruț Nistor Band) și tarife speciale pentru cazare, de la 55 euro/noapte.
Pentru toate informațiile, puteți apela cu încredere echipa Ramada Pitești la numărul de telefon +40 737 770 001.
Noile meniuri sunt următoarele:
Meniu GOLD – 38 Euro/persoană
Aperitiv:
- Coșuleț cu salată de crudități și nucă
- Crochete din piept de pui și fulgi de porumb
- Salată Caprese
- Pachețel de primăvară
- Coșuleț cu salată de vinete
- Specialitate Napoli
- Sferă din piept de rață afumat
- Clătită cu chorizo și brânză
- Foietaj cu pui și ciuperci
- Frigăruie de măsline
- Julien de castravete
Fel 2
- File de doradă pregătit în stil mediteranean cu cartofi, roșii cherry și măsline
Fel principal
- Aripioară de porc
- Piure de cartofi cu trufe
- Mixt de salată verde
- Desert
- Mousse de ciocolată cu fistic
Servicii Contra Cost (în funcție de disponibilitate):
- Barman: 500 – 2000 RON
- Ospătar: 450 RON/persoană
- Hostess: 300 RON/persoană
- Formație muzică live: Codruț Nițoi Band – 1600–2000 Euro
Incluse în prețul meniului
- Sală aranjată de Crăciun
- Brad împodobit
- Cafea și prosecco de întâmpinare
- 1 ospătar la 40 persoane
2. Meniu SILVER – 28 Euro/persoană
Aperitiv:
- Chifteluțe de pui cu sos tartar
- Doboș cu brânză și strugure
- Deliciu măcelăresc
- Julien de castravete
- Crochete din piept de pui
- Quiche Lorraine
- Bruschetă cu salată de vinete
- Clătită cu brânză și chorizo
- Con cu pui și ciuperci
- Salată de crudități cu nucă și stafide
- Sferă din piept de rață afumat
- Vol-au-vent cu icre
Fel 2:
Sărmăluțe în stil tradițional servite cu mămăliguță, smântână și ardei iute
Fel principal:
- Cotlet de porc cu bacon și ceapă caramelizată
- Cartofi gratinați cu Emmentaler
- Salată de varză
Desert:
- Mousse de ciocolată cu caramel
Servicii contra cost (în funcție de disponibilitate):
Barman – 500–2000 RON
Ospătar – 450 RON/persoană
Hostess – 300 RON/persoană
Formație muzică live Codruț Nistor Band – 1600–2000 EURO
Tarife speciale pentru cazare – 55 euro/noapte (fără mic dejun)
Incluse în prețul meniului:
- Sală aranjată de Crăciun
- Brad împodobit
- Cafea și prosecco de întâmpinare
- 1 ospătar la 40 persoane
3. Meniu TRADIȚIONAL SPECIAL RAMADA – 26 Euro/persoană
Aperitiv
- Piftie muntenească
- Brânză telemea de Sibiu
- Salată de boeuf cu maioneză de casă
- Chiftele tradiționale
- Julien de castravete
- Fasole bătută cu ceapă caramelizată
- Jumări muntenești
- Deliciu măcelăresc
- Șunculiță de porc cu șorici și usturoi
- Tobă făcută în casă
- Bruschetă cu salată de vinete tradițional românească
- Con cu pui și ciuperci
Fel 2
- Sărmăluțe în stil tradițional servite cu mămăliguță, smântână și ardei iute
Fel principal
- Carne la garniță cu cârnați de porc muntenești
- Cartofi țărănești
- Salată de murături de la butoi
Desert
- Tort Diplomat
Servicii contra cost (în funcție de disponibilitate):
Barman – 500–2000 RON
Ospătar – 450 RON/persoană
Hostess – 300 RON/persoană
Formație muzică live Codruț Nistor Band – 1600–2000 EURO
Tarife speciale pentru cazare – 55 euro/noapte (fără mic dejun)
Incluse în prețul meniului:
- Sală aranjată de Crăciun
- Brad împodobit
- Cafea și prosecco de întâmpinare
- 1 ospătar la 40 persoane
4. Meniu TRADIȚIONAL – 25 Euro/persoană
Aperitiv
- Șunculiță de porc cu șorici și usturoi
- Chifteluțe tradiționale
- Tobă făcută în casă
- Jumări muntenești
- Fasole bătută cu ceapă caramelizată
- Frigăruie de măsline
- Julien de castravete
- Brânză telemea de Sibiu
- Salată de boeuf cu maioneză de casă
- Terină măcelărească
- Bruschetă cu zacuscă
- Bruschetă cu salată de vinete tradițional românească
Fel 2
- Sărmăluțe în stil tradițional servite cu mămăliguță, smântână și ardei iute
Fel principal
- Pomana porcului cu mămăliguță și mujdei de usturoi
- Salată de murături de la butoi
Desert
- Tort Diplomat
5. Meniu de POST – 24 Euro/persoană
Aperitiv:
- Coșuleț cu salată orientală
- Bruschetă cu salată de vinete de post
- Fasole bătută cu ceapă caramelizată
- Cașcaval de post
- Sushi rolls cu avocado
- Sushi rolls mango
- Chifteluțe cu legume
- Bruschetă cu hummus
- Julien de castravete
- Bruschetă cu pate de post și julien de ardei
Fel 2:
- Sărmăluțe de post cu mămăliguță și ardei iute
Fel principal:
- Lasagna de post cu spanac și salată de verdețuri
Desert:
- Prăjitură Raw Vegan cu lămâie
Servicii contra cost (în funcție de disponibilitate):
- Barman – 500–2000 RON
- Ospătar – 450 RON/persoană
- Hostess – 300 RON/persoană
- Formație muzică live Codruț Nistor Band – 1600–2000 EURO
- Tarife speciale pentru cazare – 55 euro/noapte (fără mic dejun)
Incluse în prețul meniului:
- Sală aranjată de Crăciun
- Brad împodobit
- Cafea și prosecco de întâmpinare
- 1 ospătar la 40 persoane
6. Meniu OVO-LACTO-VEGETARIAN – 24 Euro/persoană
Aperitiv:
- Salată de boeuf
- Julien de castravete
- Frigăruie de măsline
- Fasole bătută cu ceapă caramelizată
- Biluță de gorgonzola cu nucă
- Pachețel de primăvară cu legume
- Sushi rolls cu avocado
- Sushi rolls mango
- Salată de crudități pe felie de măr cu nucă
- Bărcuță de ardei cu brânză de bivoliță
- Salată Caprese
- Brânzeturi franțuzești cu nucă și măr
- Chifteluțe cu legume
Fel 2:
- Ravioli cu sfeclă roșie și brânză de capră
Fel principal:
- Melanzane cu mozzarella
Desert:
- Prăjitură Raw Vegan cu lămâie
Servicii contra cost (în funcție de disponibilitate):
- Barman – 500–2000 RON
- Ospătar – 450 RON/persoană
- Hostess – 300 RON/persoană
- Formație muzică live Codruț Nistor Band – 1600–2000 EURO
- Tarife speciale pentru cazare – 55 euro/noapte (fără mic dejun)
Incluse în prețul meniului:
- Sală aranjată de Crăciun
- Brad împodobit
- Cafea și prosecco de întâmpinare
- 1 ospătar la 40 persoane
La Ramada Pitești, fiecare petrecere devine o poveste de Crăciun! Rezervă din timp și bucură-te de un eveniment festiv perfect organizat.
Pentru toate informațiile, puteți apela cu încredere echipa Ramada Pitești la numărul de telefon +40 737 770 001.
Locație: Calea București Nr. 31, Pitești
Foto: Facebook Ramada Pitești
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
Denisa Dumitru. Succesul este despre impactul pe care îl ai, despre modul în care îți lași amprenta