Netflix a concediat 300 de angajați după apariția concurenței!

de | 24.06.2022 11:08 | Lifestyle, Național, Știri

BBC News anunță că Netflix se confruntă cu încetinirea creșterii consumului pe platformă, pe lângă o concurența crescută.

După ce compania a concediat 150 de angajați în luna mai, Netflix a anunțat că va mai concedia încă 300 de persoane, eliberând astfel, 4% din forța sa de muncă.

Acest eveniment are loc după ce compania a pierdut numeroși abonați în ultimele luni după mai bine de 10 ani. În luna aprilie, Netflix a anunțat că numărul abonaților a scăzut cu 200.000.

Pentru a creștere consumul pe platformă, compania a anunțat că are în plan lansarea unei versiuni cu reclame, mult mai ieftină, De asemenea, aceștia vor să forțeze utilizatorii care împart conturile să plătească suplimentar.

Deși continuăm să investim în mod semnificativ în afacerea noastră, am făcut aceste ajustări astfel încât costurile noastre să fie în concordanţă cu creşterea mai lentă a veniturilor”, se arată în comunicatul emis de Netflix. „Lucrăm din greu pentru a-i sprijini în această tranziţie dificilă pe cei concediaţi”, a mai adăugat compania.

De asemenea, este bine cunoscut că a apărut concurența. Deși compania are peste 220 de milioane de abonați în întreaga lume, și este cea mai cunoscută din industrie, concurenți precum Disney Plus sau Amazon Prime Video nu au încetat să apară.

Netflix a pierdut mai mulți abonați și din cauza faptului că a luat decizia de a se angaja într-o serie de creșteri de preț în SUA. Compania a precizat faptul că preconizează la o scădere de încă două milioane de abonați în al doilea trimestru al anului.

sursa foto Urban Fusions

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier în Bascov!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov

Ultimele articole