O nouă funcție anunțată de Facebook

de | 17.07.2022 22:50 | După locație, După subiect, Lifestyle, Național, Știri

Veste de la Facebook! Compania a anunțat că testează o nouă funcție, cu ajutorul căreia un utilizator va putea avea până la cinci conturi diferite pe rețeaua de socializare.

Măsura a fost luată în vedere pentru a ajuta oamenii să obțină un acces mai rapid la informații de diferite tipuri.

Astfel, funcția prevede ca fiecare profil să fie orientat pe câte un domeniu aparte, în funcție de interesele utilizatorului.

De exemplu, un cont poate fi utilizat pentru a fi la curent cu noutățile și pozele prietenilor, iar altele pentru a citi știri, pentru divertisment sau alt conținut.

Însă, această funcție nouă nu este primită cu optimism de toți, unii specialiști din domeniu susținând că este posibil să ducă la furnizarea de informații false și creșterea numărului de conturi false.

Foto BBC

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Aplicații periculoase pentru telefon! Trebuie să le dezinstalați!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole