Accident cu două victime în Câmpulung!

de | 18.07.2022 07:29 | Eveniment, Județean, Știri

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc, seara trecută, în Câmpulung. Din primele cercetări efectuate de către polițiști, s-a stabilit că autorul accidentului este o femeie de 45 de ani, din Bughea de Sus, care nu a respectate semnele de circulație pe str. Lt. Oncică, la intersecția cu str. Negru Vodă. Aceasta a intrat în coliziune cu un alt autoturism care era condus de un bărbat de 32 de ani, din Câmpulung.

Accidentul s-a soldat cu două victime, acestea  având calitatea de pasageri spate in al doilea autoturism. Este vorba despre o femeie de 59 de ani și un bărbat de 47 de ani, ambii din Câmpulung. Ambii au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident la Câmpulung! Implicate două autoturisme

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bughea de Sus | Câmpulung Muscel

Ultimele articole