Remus Mihalcea: „Consolidarea infrastructurii medicale a medicilor de familie, o prioritate a PSD!”

de | 19.07.2022 16:10 | Știri, Județean, Politic

Deputatul PSD de Argeș, Remus Mihalcea a transmis printr-o postare pe contul de Facebook al PSD Argeș, faptul că un număr de 3.000 de medici de familie vor avea la dispoziție 180 de milioane de euro din PNRR pentru investiții în renovarea și dotarea cabinetelor medicale.

 

Este o reușită a ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, în atingerea unuia dintre obiectivele esențiale asumate de PSD când a intrat la guvernare, respectiv ”Niciun român fără acces la sănătate!”. Acesta este angajamentul esențial al PSD în domeniul Sănătății.

 

Dorim ca fiecare comunitate să aibă centru medical, cu cel puțin un cabinet de medicină de familie, farmacie și stomatologie. Dotarea medicală a acestor centre va include o mașină, astfel încât personalul medical să poată ajunge la pacienții cu urgențe!” a transmis Remus Mihalcea.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNRR | PSD | PSD Argeș | Remus Mihalcea

Ultimele articole