Cum va fi vremea în septembrie? Anunțul meteorologilor

de | 29.08.2022 07:55 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

După o vară plină de atenționări meteorologice de caniculă, în care România s-a topit, odată cu venirea toamnei, temperaturile par să ajungă la cele normale pentru perioada ce urmează.

Potrivit meteorologilor, septembrie vine cu vreme răcoroasă. Însă, ultimele zile de august ne așteaptă cu temperaturi mult mai ridicate decât normalul perioadei.

Prognoza meteo în săptămâna 29 august-5 septembrie

În această săptămână, vom mai avea câteva zile de căldură extremă, mai ales în zonele sud-estice. În restul țării, vor fi apropiate de cele normale. Ploile își vor face apariția, mai ales în zonele montane.

Cum va fi vremea în perioada 5-11 septembrie

Potrivit meteorologilor, în toată țara, media temperaturilor va fi apropiată de cea așteptată pentru perioada respectivă. Precipitațiile vor fi local excedentare în regiunile nord-vestice, în timp ce în rest vor fi apropiate de cele normale.

Meteo în săptămâna 12-18 septembrie

Începând din 12 septembrie, temperaturile vor crește, fiind ușor peste cele normale. În special, în zonele estice și sud-estice vremea va fi călduroasă. Vor fi și ploi în jumătatea nord-vestică a țării, iar în rest, regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza pentru perioada 19-15 septembrie

Valorile termice vor fi în jurul celor normale în toată țara. De asemenea, se așteaptă cantități de precipitații apropiate pentru această perioadă.

Foto Antena 3

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole