A ajuns în arest după ce i-a zgâriat mașina fostei soții

de | 14.09.2022 15:37 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Topoloveni

Un bărbat de 45 de ani, din Călinești, a aflat pe pielea lui că, într-adevăr, dragoste cu forța nu se poate, după ce a încercat să își recucerească fosta soție într-un mod nu foarte romantic.

Deși divorțat de femeie și având și un ordin de protecție emis pe numele său, neavând voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de locuința fostei soții, bărbatul a mers luni, 12 septembrie, în Topoloveni, încercând să discute cu fosta nevastă.

Pentru că lucrurile nu au decurs așa cum se aștepta, nervos, argeșeanul i-a zgâriat autoturismul femeii.

La fața locului au ajuns polițiștii, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de distrugere și nerespectarea ordinului de protecție.

Astăzi, el va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto Romani in UK

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Percheziții în Bradu! Proxenet – reținut de polițiști

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole