Prostituate ridicate de polițiști pe străzile din Pitești!

de | 14.09.2022 16:35 | Știri, Eveniment, Pitești

În cursul zilei de ieri, marți 13 septembrie, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au acționat pentru depistarea cerşetorilor care se află în apropierea lăcaşelor de cult, dar și din zona centrală a municipiului Pitești și totodată, și a prostituatelor. Cu această ocazie, organele de lege au aplicat un 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.500 de lei și 18 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.720 de lei.

Astfel, polițiștii au legitimat 64 de persoane și au verificat un număr de 24 de autovehicule.

De asemenea, au avut loc și activități informativ-preventive, în cadrul mai multor asociații de proprietari din zona de competență, pentru prevenirea furturilor din locuințe.

Oamenii au fost sfătuiți să nu permită accesul în locuință persoanelor necunoscute sau a celor care pretind că sunt reprezentanții diferitelor companii furnizoare de servicii, fiind totodată distribuite materiale informativ.”, informează IPJ Argeș.

 

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Caz șocant! O fetiță de 11 ani a fost abuzată de un medic de familie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole