Doi tineri de 19 și 20 de ani s-au bătut în curtea unui liceu din Pitești!

de | 14.09.2022 17:02 | Știri, Eveniment, Pitești

Din cercetările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că în cursul zilei de 6 ianuarie a acestui an, un bărbat de 20 de ani, din Merișani, s-a luat la bătaie, agresând fizic un tânăr de 19 ani. Evenimentul a avut loc în curtea unei unități de învățământ, din municipiul Pitești.

Polițiștii anunță că după administrarea probatoriului care a avut loc în data de 07.01.2022, agresorul bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, iar ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, sub surpavegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe.”, anunță IPJ Argeș.

 

 

Foto descriptiv PortalSM.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Prostituate ridicate de polițiști pe străzile din Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești