Caz șocant! O fetiță de 11 ani a fost abuzată de un medic de familie

de | 14.09.2022 12:19 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un caz șochează țara întreagă, după ce o fetiță de numai 11 ani a fost abuzată de un medic de familie.

Evenimentul nefericit a avut loc în Teleorman, medicul, în vârstă de 50 de ani, reușind să o ademenească pe micuță să intre în casa lui, în timp ce se întorcea de la școală.

Fata s-a întors acasă și i-a spus tatălui ei ce pățise. Acesta a anunțat autoritățile, spunând că cel care a abuzat-o pe copilă este chiar medicul din localitate.

Se pare că bărbatul ar fi reușit să o convingă pe copilă să vină în casa lui pentru a-și încărca telefonul mobil, deoarece fata rămăsese fără baterie.

Medicul a fost reținut de polițiști, iar ulterior și-a recunoscut fapta. Acum se află în arest preventic pentru următoarele 30 de zile.

Mai mult, potrivit surselor Observator News, acesta ar avea probleme psihice.

Foto Unica.md

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Proiect: Elevii și studenții ar putea fi testați antidrog

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole