Bărbat găsit mort! Principalul suspect este chiar tatăl său

de | 19.09.2022 23:01 | După locație, După subiect, Eveniment, Național, Știri

Eveniment șocant într-o localitate din Drobeta-Turnu Severin. Un bărbat a fost găsit mort, luni seara, într-o locuință, iar oamenii legii iau în calcul varianta crimei.

Principalul suspect este chiar tatăl victimei.

Potrivit Realitateademehedinti.net, tatăl bărbatului, un bătrân de 80 de ani, l-ar fi anunțat pe ginerele său că și-ar fi omorât fiul cu un topor.

La fața locului, au ajuns polițiștii și au găsit victima fără suflare.

Potrivit sursei citate, cei doi nu locuiau împreună, iar presupusa crimă s-ar fi petrecut în apartamentul bătrânului de 80 de ani.

De asemenea, se pare că tatăl bărbatului are probleme psihice. Deocamdată, nu se știe ce l-ar fi putut face pe bărbat să acționeze în acest fel.

Amintim că în luna august, o crimă oribilă înfăptuită de un bărbat cu probleme psihice a avut loc și în județul Argeș. Viorel Letcan și-a ucis cu sânge rece întreaga familie: mama, tată, sora și nepoțica.

Foto Focuspress.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Criminalul de la Bascov a fost arestat pentru 30 de zile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov

Ultimele articole