S-a dat startul strângerii de semnături pentru inițiativa legislativă privind “recuperarea către bugetul de stat a marilor averi care nu pot fi justificate prin venituri legale” și în Moldova!

de | 07.10.2022 20:51 | Eveniment, Județean, Știri

Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) informează că a dat startul în Moldova campaniei de strângere de semnături pentru inițiativa legislativă ce vizează “recuperarea către bugetul de stat a marilor averi care nu pot fi justificate prin venituri legale”.

Astfel, liderii PUSL s-au reunit în cadrul unei ședinte a Biroului Executiv pentru a da startul campaniei în Moldova. Prin această acțiune, Piatra Neamț se alătură astfel celorlalte localități din țară unde s-a dat deja startul voturilor.

Entuziasmul oamenilor a fost un feedback bine venit, care atestă faptul că PUSL face o politică pentru ei. De asemenea, PUSL precizează că susținerea acestei inițiative legislative este drept un răspuns pentru toți cei care își doresc egalitate în fața legii.

Putem spune că astăzi, și în Moldova, am trecut la fapte. Susținem această inițiativă legislativă cetățenească, ne dorim ca după ce vom strânge cele 100.000 de semnături să mergem și să depunem proiectul în Parlament. Statul trebuie să recupereze acești bani și să îi folosească pentru oameni.

Sperăm ca proiectul să fie depus la începutul următoarei sesiuni parlamentare, în luna februarie”, a precizat deputatul Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL, în conferința de presă de la închiderea lucrărilor ședinței Biroului Executiv. Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL

 

 

Foto descriptiv.

Sursa Evenimentul Zilei

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Fetiţă de 9 ani – lovită de o maşină în timp ce traversa strada!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Parlament

Ultimele articole