Un autoturism a scăpat de sub control și a intrat în parapet pe Valea Oltului! O victimă în stare critică!

de | 19.10.2022 21:11 | Eveniment, Județean, Știri

Un eveniment rutier grav a avut loc, în această seară, pe Valea Oltului, DN 7, în județul Vâlcea, acolo unde un autoturism scăpat de sub control a intrat în parapet. În urma impactului, o victimă este în stare critică, potrivit romania24.

Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc miercuri, 19 octombrie, în jurul orei 19.30, pe DN 7, la kilometrul 209+400 de metri, în apropierea localității Brezoi, județul Vâlcea.

Potrivit sursei citate, șoferul autoturism a pătruns pe contrasens de mers și a intrat în parapetul de pe marginea șoselei.

În urma impactului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni, fiind inconștient. Din fericire, pasagerul s-a autoevacuat, fără a fi rănit.

Se circulă alternativ, pe un singur sens de mers.

 

Sursa romania24.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un copil a fost ascuns sub o pătură, într-un autoturism, pentru a fi scos ilegal din ţară!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Drumul Național 7 | Vâlcea | Valea Oltului

Ultimele articole