Un copil a fost ascuns sub o pătură, într-un autoturism, pentru a fi scos ilegal din ţară!

de | 19.10.2022 19:18 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment a avut loc, noaptea trecută, la Vama Cenad, acolo unde poliţiştii de frontieră găsit într-una dintre autoturismele care ieșea din țară, un copil ascuns sub pătură pe bancheta din spate. Mama lui, care este minoră, voia asă-l scoată ilegal din România, deoarece nu avea documente legale pentru acesta, conform romania24.

Potrivit Poliției de Frontieră, avenimentul a avut loc 00.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, acolo unde au ajuns, într-un microbuz marca Opel Vivaro, doi pasageri. Este vorba despre M.G., în vârstă de 43 ani, și D.D., în vârstă de 15 ani, nora acesteia. Poliţiştii de frontieră au descoperit un copil de doar câteva luni ascuns pe bancheta din spate a vehiculului, sub o pătură, după controlul mijlocului de transport.

Tânăra de 15 ani este mama copilul de doar câteva luni.

Nora acesteia a spus intenţionau să ducă copilul cu ele în Belgia şi au făcut acest gest deoarece nu aveau documente legale care să le permită călătoria cu minorul în străinătate. Ele au încercat să îi facă pașaport, dar din cauza faptului că și mama este minoră, avea nevoie și de acordul tutorelui mamei minorei pentru eliberarea documentului de călătorie.

În cauză, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei, dar și a cercetării sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

 

Sursa romania24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Medicul Gheorghe Mencinicopschi a murit!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole