Medicul Gheorghe Mencinicopschi a murit!

de | 19.10.2022 18:10 | Știri, Eveniment, Județean

Un eveniment tragic a avut loc astăzi, miercuri, 19 octombrie, când medicul Gheorghe Mencinicopschi a murit, la vârsta de 73 de ani. Vestea a fost dată de Electrecord.

Drum lin, Gheorghe Mencinicopschi!

Cercetatorul stiintific care a vegheat 42 ani la sanatatea alimentara a poporului roman, a trecut prin momente de cumpana, dupa ce sanatatea i-a fost grav afectata in Penitenciarul Rahova.

Condamnat politic in dosarul “Telepatia””, se arată în comunicatul precizat.

Domnul Profesor Doctor Honoris Causa Gheorghe Mencinicopschi s-a născut pe data de 1 mai 1949, în comuna Domnești, județul Argeș. Acesta a fost un biolog, biochimist și cercetător român, și ,de asemenea, fost director al Institutului de Cercetări Alimentare. Medicul era recunoscut drept o personalitate activă din domeniul alimentației din România.

Astăzi a plecat Domnul Profesor Doctor Honoris Causa Gheorghe Mencinicopschi. Ziua doliului pentru cel care a început să vorbească despre nutriție .A fost OMUL care a oferit întotdeauna un sfat bun OMUL care și-a sacrificat interesul personal pentru cei din jurul DÂNSULUI; OMUL care nu a acceptat niciodată manipularea; OMUL care m-a motivat să creez (dintre ruine) Brandul de țară Magiun Topoloveni!

Condoleanțe Doina, Oana, nouă tuturor care l-am respectat.

Iertare Domnule Profesor dacă v-am greșit!

Odihniți-vă în liniște!”, este tragica veste postată pe Facebook de către deținătoarea brandului „Magiun de Topoloveni”, Bibiana Stanciulov.

 

Foto

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole