Mesajul deputatului Adrian Miuțescu transmis sărbătoriților zilei

de | 08.11.2022 10:30 | Știri, Județean, Politic

În fiecare an, la data de 8 noiembrie, Biserica Ortodoxă Română îi prăznuiește pe Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil și pe toate cetele îngerești care nu s-au despărțit de Dumnezeu. Peste 1,3 milioane de români își serbează astăzi onomastica iar cu această ocazie deputatul Adrian Miuțescu a transmis următorul mesaj:

 

Îi sărbătorim azi pe Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, cunoscuţi drept conducătorii cetelor de îngeri, păzitorii oamenilor de la naştere şi până la moarte şi călăuze ale sufletelor în drumul acestora spre rai.

 

Peste 1,3 milioane de români își serbează astăzi onomastica, ocazie cu care le adresez tuturor sărbătoriților cele mai sincere urări de bine, fericire, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor!

 

La mulți ani!

 

Deputat Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei

 

 

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu

Ultimele articole