Intrarea gratuită la patinoarul din Bradu

de | 13.12.2022 15:45 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle

În seara de Sfântul Nicolae, pe 6 decembrie, la Bradu s-a aprins iluminatul festiv de sărbători.

La evenimentul organizat de către Primăria Bradu, avându-l ca amfitrion pe edilul Dan Stroe, au luat parte brădeni, de la mic la mare, bucurându-se de aceste momente de sărbătoare. Pe lângă faptul că s-au aprins luminile și decorațiunile de iarnă, primarul Dan Stroe a venit și cu o mare surpriză pentru iubitorii sporturilor de iarnă și ai distracției în aer liber.

 

Bradu festiv

Intrarea la patinoar este gratuită 

 

După o pauză de 2 ani, din motive bine cunoscute, ne-am propus să oferim din nou bucurie copiilor noștri și nu numai, aducându-le o veste frumoasă: își deschide porțile patinoarul amenajat aici, care în acest an va avea o suprafață mult mai mare față de cel din 2019.

 

Intrarea este gratuită, patinoarul fiind deschis zilnic până în data de 8 ianuarie 2023 și va funcționa după următorul program:

– de luni până joi și duminică, între orele 10.00 și 20.00;

– vineri și sâmbătă de la ora 10.00 până la ora 22.00.

 

Vă aștept cu drag la distracție în aer liber!”, a fost mesajul primarului Dan Stroe.

 

Bradu festiv

 

La eveniment, spre bucuria celor mici, au fost prezente și mascote ale unor personaje îndrăgite, care au animat atmosfera.

 

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu

Ultimele articole