Tot mai mulți șoferi din Argeș au ales alcoolul în locul permisului! Au rămas pietoni!

de | 28.12.2022 14:56 | Eveniment, Județean, Știri

Tot mai mulți șoferi din Argeș sunt prinși la volan după ce consumă băuturi alcoolice. Doar în cursul zilei de ieri, marți, 27 decembrie, au fost depistați doi.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat ieri, în cursul zilei de 27 decembrie, în jurul orei 19.30, un bărbat de 51 de ani, din Drăganu, care conducea o autoutilitară, pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

După ce bărbatul a fost testat aparatul etilotest, s-a constatat că acesta avea o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Argeșeanul a fost condus la o unitate medicală, unde au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind emisă dovadă fără drept de circulație.

De asemenea, tot în cursul zilei de 27 decembrie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au au mai depistat un bărbat de 67 de ani, din Schitu Golești.

Acesta conducea un autoturism pe DC 43 – Valea Pechii după ce a consumat băuturi alcoolice.

Și acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind emisă dovadă fără drept de circulație.

 

Foto descriptiv.

stiriromania.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident rutier cu 2 autoturisme în Ștefănești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Câmpulung Muscel | Drăganu

Ultimele articole