Pitești – primul oraș din România ce va dansa pe arii clasice, de Revelion!

de | 30.12.2022 18:03 | Administrație, Județean, Lifestyle, Pitești, Știri

  • Revelion unic la Pitești!

Piteștenii sunt invitați mâine seară începând cu ora 18:45 în Piața Primăriei, la un spectacol unic în țara noastră.

Ia-ți prietenii și vino în Piața Primăriei, mâine, la ora 18:45, la spectacolul unui Revelion unic în România!
Piese clasice emoționante, valsuri, muzică de film și operă, dar și melodii pop, interpretate de cea mai tânără filarmonică din țară, alături de soliști de operă consacrați, te vor face să vibrezi, iar melodiile populare îndrăgite, exprimate prin tehnică de ultimă generație, urmate de cele mai energice ritmuri mixate și de un spectaculos foc de artificii vor garanta o seară extraordinară pentru întreaga familie!” transmite municipalitatea.
Pitești revelion

Printre artiștii care vor concerta în noaptea dintre ani la Pitești amintim pe Vlad Miriță, Ana Cebotari și DJ Graphik & Mc Crisa.

Spectacolul va începe la ora 19:00, cu un concert extraordinar de Anul Nou al prestigioasei Filarmonici piteștene, pentru prima dată în concert, în seara trecerii dintre ani, pe scena urbană amplasată în Târgul de Crăciun! Invitații speciali vor fi soliștii de operă Vlad Miriță și Ana Cebotari care vor încânta auditoriul, alături de orchestra Filarmonicii, sub bagheta dirijorului Costin Grigore.
De la ora 20:30, proiectul Dacika Symphonic va aduce pe scenă un spectacol impresionant de muzică electronică de inspiraţie populară.
Apoi, de la ora 21:30, atmosfera din Piața Primăriei va fi energizată de un spectacol live mix oferit de către DJ Graphik (MFM Dance) & Mc Crisa.

Noul An va fi întîmpinat cu un spectaculos foc de artificii, exact la ora 24:00.

 

Foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești