Tineri din Budeasa, amendați de polițiști! Erau cu câinii la plimbare

de | 05.01.2023 13:31 | După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural, Știri

Doi tineri din comuna Budeasa au fost amendați de polițiști, în timp ce se aflau cu doi câini, rasa metis Pitbull, la plimbare.

Incidentul a avut loc miercuri, 4 ianuarie și potrivit oamenilor legii, aceștia se deplasau cu animalele pe DJ 703 K, cu cei doi câini periculoși din categoria I, care nu purtau botniță. Mai mult, unul dintre aceștia nu era ținut în lesă.

Cei doi tineri au fost sancționați cu amenzi în valoare totală de 2.250 de lei.

Reamintim faptul că, în conformitate cu articolul 6, aliniatul 2) din O.U.G. 55/2002, privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi – Accesul câinilor PERICULOȘI DIN CATEGORIA I  în părțile comune ale imobilelor în care sunt deținuți, pe drumurile publice și pe căile de acces către acestea este permis numai dacă aceștia poartă botniță și sunt ținuți în zgardă și lesă sau ham de către proprietar ori de către deținătorul temporar”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un bărbat din Iordania, fără permis din 1996, conducea fără stres prin Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Budeasa

Ultimele articole