Un bărbat din Iordania, fără permis din 1996, conducea fără stres prin Pitești

de | 05.01.2023 13:48 | După locație, După subiect, Eveniment, Pitești, Știri

Un bărbat din Iordania, care nu mai avea permis valabil din anul 1996, circula fără stres prin municipiul Pitești.

Acesta este cercetat într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Potrivit cercetărilor, în luna noiembrie 2019, bărbatul de 59 de ani a fost prins conducând în Pitești, deși nu deține permis de conducere. El a precizat că l-ar avea în țara natală, la preschimbat. Însă, în urma verificărilor, oamenii legii au aflat că de fapt respectivul nu mai deținea permis valabil în țara natală din anul 1996.

Dosarul în care este cercetat iordanianul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tineri din Budeasa, amendați de polițiști! Erau cu câinii la plimbare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Budeasa | Pitești

Ultimele articole